Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

2010. Η χρονιά με τις νέες εμπειρίες.

Συνεχίζοντας αυτή την βροχερή μέρα τις περιπέτειές μου το 2010, θέλω να επισημάνω πως αυτή η χρονιά ήταν και γεμάτη νέες εμπειρίες. Εκτός από την κούραση και την πίεση, έκανα πράγματα που δεν είχα κάνει ποτέ. Έτσι, στόχος, εκτός από το να επιβιώσω αυτή την δύσκολη χρονιά, έγινε και το να απολαύσω αυτές τις στιγμές με την ψυχή μου. 

Πενθήμερη εκδρομή. Ο στόχος νούμερο 4 άρχισε να φαίνεται στον ορίζοντα πριν μπει το 2010 καλά καλά. Χαμός και πανικός να τα κανονίσουμε όλα όπως εμείς τα θέλαμε. Πόλη, μεταφορικά, δωμάτια, καθηγητές. Κοιτάζοντας τώρα πίσω συνειδητοποιώ πως δεν χρειάζονταν όλα αυτά. Και πάλι υπέροχα θα ήταν. Αμέτρητες φάτσες μέσα σε πούλμαν, βόλτες στην πλατεία Αριστοτέλους, μουσεία, μεθυσμένοι καθηγητές, αγκαλιές, φιλιά, συνθήματα, ψώνια, Τενκερλής, μπουγάτσες, Θεσσαλονίκη. Η δικιά μας Θεσσαλονίκη. Όπως εμείς την ζήσαμε και την ονειρευτήκαμε.



(φωτογραφίες από τις 5 μέρες στην Θεσσαλονίκη που ακόμα με κάνουν και χαμογελάω)

Μετά την πενθήμερη ακολούθησαν οι Πανελλήνιες, αλλά 
ήδη ξέρεις ότι απέτυχα. Και μετά από αυτό ήρθε ο 5ος στόχος μαζί με την Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α. Το καλοκαίρι του 2010. Το καλύτερο καλοκαίρι όλων των εποχών Το καλοκαίρι που έκλεισα επιτέλους τα 18 και ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια μου. Φρόντισα, όμως να μην ενηλικιωθώ αμέσως. Πήγα διακοπές με άλλα 20 άτομα. Ένιωσα τις φίλες μου πιο κοντά από ποτέ. Dream Team των 10, θυμάστε; Ξενυχτήσαμε, δίχως αύριο και ξοδέψαμε μέχρι και το τελευταίο μας ευρώ για τον πανηγυρισμό της έναρξης της νέας μας ζωής.



(φωτογραφίες από Πάρο, τα 18α γενέθλιά μου και αμέτρητες βραδιές στο Ακρωτήρι)

Δυστυχώς, όπως όλοι ξέρουμε, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι, ο στόχος Νο 5 έγινε στόχος Νο 6 και μαζί του έφερε την φοιτητική ζωή, το Ελληνικό Πανεπιστήμιο και την στεναχώρια που έπρεπε να εγκαταλείψουμε την τέλεια ζωή του ξέφρενου καλοκαιριού. Πέρασα "Βιβλιοθηκονομία και Συστήματα Πληροφόρησης" στο ΤΕΙ Αθηνών και αγνοούσα την ύπαρξη αυτού του τμήματος μέχρι πρότεινος. Αναγκάστηκα να συμμοφορθώ, ακόμα και αν δεν το ήθελα. Δεν θα το κρύψω όμως. Με ενθουσίαζε το γεγονός ότι πλέον είμαι φοιτήτρια. Θα άλλαζα τρόπο ζωής, θα διάβαζα και σε 4 χρονάκια θα είχα πτυχίο στα χέρια.


(μμμμ ναι ξέρω. Πολύ κακό κολάζ. Θέλω όμως να σε πείσω ότι αλήθεια προσπάθησα και πήγα στο ΤΕΙ το πρώτο εξάμηνο. Ιδού οι αποδείξεις (: )

Η συνέχεια έρχεται αύριο xxx

2 σχόλια: