Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Target Goes RETRO!

Η Μόδα βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια και το γιορτάζει εξερευνώντας όλες τις χρονιές από το 2001 μέχρι και σήμερα! Μπορεί να μην έχουν περάσει δεκαετίες αλλά μόνο κάποια χρόνια αλλά είμαστε σίγουροι πως αν θυμηθείτε τι φοράγατε το 2001 ή το 2003 θα βρείτε φωτογραφίες, και ρούχα τα οποία τα βλέπετε τώρα και δεν θέλετε ούτε να τα θυμάστε!

Εμείς ενώσαμε τις δυνάμεις μας με μερικά από τα πιο αγαπημένα μας Blogs σε μια πρωτότυπη, ευχάριστη, ενημερωτική και κυρίως διασκεδαστική ενέργεια!
Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα και μέχρι το τέλος της χρονιάς κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό blog θα αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει σε μια περασμένη χρονιά.
Τα οχήματα τους;
Ένα μπλουζάκι του Στόχου, παλιές φωτογραφίες, μουσική και όρεξη να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους ανησυχίες, προσωπικά βιώματα και φυσικά τις στυλιστικές τους προτάσεις!

Η εβδομάδα ξεκινάει με την In the Mud I found thee, μια ανορθόδοξη συμμετοχή καθώς η ίδια δεν είναι Fashion Blogger, αγαπάει όμως πολύ την φωτογραφία και έχει διαλέξει ένα μπλουζάκι που ταιριάζει στους ρυθμούς της πόλης. Η In the Mud I found thee αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει το 2001. Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου